Skip to content

Dan Rachlin & Venner – Den Bedste Tid

Dan Rachlin & Venner – Den Bedste Tid – er weekendens sjove kickstarter. I podcast-versionen skærer vi ind til benet, og kun have det sjoveste fra fredagens live-show på Classic FM er med. Tilgiv os, hvis Dan, Eddie eller Lasse får sendt én afsted, der går lige over grænsen.

80er FROKOST PODCAST

Vi elsker 80erne, og hvis du vil med til neonfarver, sejlersko, Ball-bluser og fondue, så er 80er Frokosten stedet, hvor du kommer med tilbage til de glade 80ere. Toastmaster ved frokosten er Flemming Nissen, og sammen med en kendt gæst bliver anekdoter og minder fra 80erne gjort til noget, du både kan smage, føle og især lytte dig frem til!

MANDSHOLDET PODCAST

Danmarks, med afstand, vigtigste sports-podcast. Det satiriske sportsmedie Mandsholdet har meldt sin ankomst på podcast! Følg med hver uge hvor vi vender og vrider alt hvad der rør sig i den danske sportskultur. Vi skal se på alt fra serie 5 til Landsholdet. Intet går vores næse forbi!

VERDENS BEDSTE MORGEN PODCAST

Trænger du til et boost på din fredag efter en travl uge?

Lasse og Louise fra Verdens Bedste Morgen samler alt det bedste fra ugen, der er gået – Dilemmaer fra lytterne, de sjoveste historier og selvfølgelig ugens fredagssang.

Følg Mandsholdet: