Konkurrencer

Om Classic FMs konkurrencer

Deltagelse i konkurrencer koster som udgangspunkt blot almindelig sms takst. Dog kan der, på grund af eksempelvis udgifter til teknik eller gevinster, være tale om overtakserede sms'er.

Det er kun tilladt at deltage én gang pr. konkurrence, medmindre andet specifikt er angivet.

Al deltagelse skal foregå med eget navn og egne kontaktoplysninger. Brug af andres eller falske oplysninger vil føre til øjeblikkelig udelukkelse.

Alle vindere får direkte besked via eksempelvis telefon, mail eller Facebook.

Efter at have vundet en konkurrence - uanset om den var i radioen, på nettet eller andre steder - er man i de næste 30 dage udelukket fra at deltage i alle konkurrencer, som Classic FM helt eller delvist står for.

Præmier sendes som udgangspunkt med posten på vinderens eget ansvar. Såfremt det ønskes kan præmier dog afhentes i receptionen på JF Medier, Bugattivej 8, 7100 Vejle. Man kan i forbindelse med afhentning blive bedt om at fremvise gyldigt billede-id.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter og udleveret ikke til personer i tilfælde hvor det vil være en overtrædelse af lovgivningen. Eksempelvis alkohol eller fyrværkeri til personer under en vis alder.

Eventuel præmieafgift betales altid af vinderen selv.

Alle konkurrencer på Classic FM har til formål at være underholdende og god radio. Man kan derfor ikke efterfølgende føre krav mod Classic FM eller anke afgørelser. Classic FMs afgørelser i forbindelse med konkurrencer er endelige.

Classic FM forbeholder sig retten til at bruge lyd, video og billeder fra konkurrencer i alle tænkelige medier, både under konkurrencen og efterfølgende. Dette accepterer man automatisk, når man deltager i konkurrencen. Der udbetales ikke vederlag for dette.

Ansatte hos Classic FM/JFMedier og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencer. Ligeledes må ansatte ved samarbejdspartnere og deres nærmeste familier ikke deltage i konkurrencer, den pågældende samarbejdspartner er involveret i.

Classic FM forbeholder sig retten til, uden forudgående varsel, at ændre i konkurrenceregler, også mens konkurrencen finder sted. Dette kan eksempelvis skyldes hensyn til radioproduktionen.

Ved deltagelse i konkurrencer arrangeret af Classic FM, accepterer man disse konkurrenceregler.