Skip to content
Classic 80'er Frokost Banner

Nu kommer 80er Frokost som podcast

Vi elsker 80erne her på Classic FM. Hvis du vil med os tilbage i tiden til den gang, vi dyrkede neonfarver, sejlersko, Ball-bluser og fondue, så er 80er Frokosten det rette sted.

Toastmaster ved frokosten er Flemming Nissen, og sammen med en kendt gæst bliver anekdoter og minder fra 80erne gjort til noget, du både kan smage, føle og især lytte dig frem til!

80er Frokost Podcast udkommer hver fredag morgen – og 80er Frokost bliver også sendt i radioen på Classic FM hver lørdag og søndag kl. 12.

Hør 80er Frokost Podcast på Apple Podcast her

Hør den på Spotify her

CLASSIC danske HITS Web cover - 2560 x 900 (1)

Nye værter og programmer på Classic FM efter sommerferien

Fra 4. august vil du blandt andre kunne høre den legendariske radiovært Dan Rachlin her på Classic FM, hvor han skal stå i spidsen for kanalens nye eftermiddagsprogram.

- Det var nemt for mig at sige ja til stillingen, for jeg får lov til at tage min personlighed, mine meninger og holdninger med i studiet live hver dag og samtidig formidle musik og hits til andre mennesker, som er den største glæde for mig, siger Dan Rachlin.

Classic FM får også et nyt morgenprogram. Det bliver med DR-profilen Kenny Jensen, der blandt andet har stået bag lyttersuccesser på både P3, P4 og P5, som skal sende sammen Christel Ekelund, der har været vært og producer på NOVA, The Voice og P7 Mix – og som mange allerede kender her fra Classic FM.

- Ægte kemi kan man ikke fake i radioen, og dét har Kenny og Christel. Sammen har de to den rigtige blanding af højt humør, passion for musik og fingeren på pulsen, som kan give Classic FMs mange lyttere den bedste start på dagen, siger radiodirektør Søren Bygbjerg.