Søren synger “Der er et yndigt land”

camping-link-1

Weekenden stod i afslapningens tegn. Vi havde lejet et sommerhus ved Vejers Strand – og da vejret opførte sig anstændigt valgte vi at tage på lørdagsudflugt. På trods af mine 45 år har jeg aldrig været i hverken Hvide Sande eller Ringkøbing, så da vi nu alligevel befandt os på vestkysten, var det oplagt at tage turen nord på langs kysten. Hvor er det vildt at man stadig kan blive overrasket og begejstret over vores lille land. Turen til Hvide Sande over Holmsland Klit var overraskende smuk. Den rå natur med de utallige gamle sommerhuse i de smukke sandklitter gjorde mig målløs. Har du besøgt Holmsland Klit før ved du hvad jeg taler om. Mine spanske svigerforældre har besøgt os flere gange – og jeg har af og til spekuleret over om der mon er flere steder i Danmark jeg kan vise dem. Steder der er unikke. Noget de aldrig har set før. Denne weekend blev jeg overbevist om at vores smukke land bliver ved med at overraske. Næste gang de kommer skal vi til Holmsland Klit. Det er ganske vist.

Rigtig god mandag fra Søren 🙂