Ole råber: HEIA NORGE!!!

den norske klud

Det var slet ikke svært at finde ud af, hvem jeg skulle holde med i søndagens håndboldfinale – også selvom, jeg er delvist norsk!

En af mine otte oldeforældre var fra Norge, så jeg er altså 12,5 % norsk; alligevel var der ingen tvivl om min støtte til de danske drenge, for jeg har aldrig haft noget med Norge og den familie, jeg må have deroppe.

Jeg nøjes med at more mig over nordmændene, for de siger altså sjove ting! F.eks. så jeg engang ordet ”cheerleader” på norsk oversat til ”hejsa-jente”, og skal du i en norsk butik købe en dejskraber, så skal du bede om en ”slikkepott”!

Hvis de i Norge begynder at tale om ”en rumpe-troll”, så er der altså ikke noget frækt i det. En rumpetroll er såmænd bare en haletudse!! 😀

Under søndagens kamp var nordmændene i den grad på den – lokummet brænder, kunne man sige på dansk; men der er vort nordlige broderfolk mere civiliseret.

”Nu brenner det på dass!” (nu brænder det på dasset!) lød det fra kommentatoren på det norske svar på DR, NRK!