Skip to content

Niels Sønderby om folk der altid vil diskutere

Kender du de typer der altid vil diskutere. Dem der holder på det modsatte af dig – selv om du måske ved at du har ret. Hvordan ændrer du på den adfærd – og hvordan kommer du ud af sådan en samtale? Det vendte Søren og Ole med fredagsguru Niels Sønderby fredag morgen. Hvad han…

Læs mere

Casper Hindse om “Han, hun, Dirch og Dario”

Torsdag morgen tog Ole et smut i retrobiografen i selskab med Casper Hindse for at se den danske filmklassiker “Han, hun, Dirch og Dario”. Hvad de 2 kunne få ud af den – kan du høre lige her:

Læs mere

Eddie Szweda taler med Søren og Ole om Texas

Hver onsdag er det Wacky Wednesday hos Søren og Ole i Classic Morgen. Her får drengene besøg af den tossede øl-amerikaner Eddie Szweda til en snak om forskellene på Danmark og USA. I dag gik turen til Texas. Du kan høre hele indslaget her:

Læs mere

Dem kan du møde i søndagens Dahl på Hack

Søndag formiddag kan du, fra 10-12, hygge dig i selskab med Søren Dahl og hans gæster i “Dahl på Hack” her på Classic FM. Hver tirsdag ringer Søren og Ole til Søren Dahl for at høre hvem kan kan byde velkommen om søndagen. Det kan du høre lige her:

Læs mere

Naturvejleder Jørn Chemnitz taler om algerens

Mandag morgen bevæger Ole sig ud i den danske natur i selskab med skovtrold og naturvejleder Jørn Chemnitz. I denne uge satte Jørn fokus på noget du i den grad skal undgå. Hele indslaget kan du høre lige her:

Læs mere

Niels Sønderby giver gode råd til ikke at tale sort

Fredag morgen kunne Søren og Ole atter ringe op til forfatter, foredragsholder og spasmager Niels Sønderby for at blive lidt klogere på det der med at kommunikere. I denne uge satte Niels fokus på det der med at tale sort. Hvad han havde af gode råd kan du høre lige her:

Læs mere

Casper Hindse anmelder Lawrence of Arabia

Torsdag går turen i retrobiografen hvor Ole og Casper Hindse vender en stor filmklassiker. I denne uge var der fokus på det storslåede Peter O’Toole mesterværk Lawrence of Arabia fra 1962. Hvad Casper sagde til den kan du høre lige her:

Læs mere

Eddie Szweda om offentlig tranport i USA

Hver onsdag er det Wacky Wednesday i Classic Morgen. Her får Søren og Ole besøg af den gale øl-amerikaner Eddie Szweda. I denne uge gik snakken på offentlig transport i USA – særligt i forhold til at køre med tog. Hvad Eddie sagde til det kan du høre lige her:

Læs mere

Dem kan du møde i ugens udgave af “Dahl på Hack”

Hver søndag inviterer en veloplagt Søren Dahl lytterne til et par hyggelige timer i selskab med spændende og underholdende gæster på scenen i “Dahl på Hack”. Hver tirsdag ringer Søren og Ole til Dahl for at høre nærmere om weekendens gæster. Hvad han sagde til det i denne uge kan du høre lige her:

Læs mere

Niels Sønderby om det der med kommunikation

Fredag morgen kunne Søren og Ole endnu engang hive dynen af fredagsguru Niels Sønderby for at udfritte ham svar om hvordan du kan blive en endnu bedre udgave af dig selv. I dag så vi på hvordan man bedst vælger dine ord når du vil kommunikere. Hans tips kan du høre lige her:

Læs mere