Skip to content

Onsdag morgen var der Wacky Wednesday som altid hos Søren og Ole i Classic Morgen. Det er her vi vender forskellene på det at være dansk og amerikansk – og hvad Eddie Szweda kunne berette kan du høre lige her:

Læs mere

Tirsdag morgen kunne Søren og Ole igen byde velkommen til en veloplagt Søren Dahl. Det er jo hver søndag fra 10-12 at han inviterer spændende gæster på scenen i “Dahl på Hack”. Hvem du kan høre i programmet på søndag afslører han lige her:

Læs mere

Mandag morgen var Søren og Ole endnu engang et smut ude i naturen i selskab med naturvejleder Jørn Chemnitz. Der blev sat fokus på en ret lækker spisefisk. Hele snakken kan du høre lige her:

Læs mere

I en tid med udsatte vacciner og aflyste festivaler kan det af og til være svært at holde modet oppe – men måske skal du bare flytte fokus. Det talte vi med Niels Sønderby om fredag morgen:

Læs mere

Onsdag morgen kiggede Eddie Szweda atter forbi studiet for at holde “Wacky Wednesday”. I dag så vi nærmere på amerikanernes forhold til deres flag sammenlignet med danskerne og vores forhold til Dannebrog. Hvad Eddie sagde til det kan du høre lige her:

Læs mere

Hver søndag fra 10-12 får du Dahl på Hack på Classic FM – og denne søndag er ganske særlig. Søren Dahl kan nemlig igen have gæster på scenen på Café Hack – men hvem er det så du kan møde hos ham på søndag? Det kan du høre lige her:

Læs mere

Mandag morgen smuttede Søren og Ole ud i den danske natur i selskab med naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz. Han satte fokus på et lille nuttet men stikkende dyr i haven. Det kan du høre lige her:

Læs mere

Fredag morgen ringede Søren og Ole til den faste fredagsguru, forfatter og foredragsholder Niels Sønderby for at blive klogere på hvordan man lærer at sige sin mening. Hvad Niels sagde til det kan du høre lige her:

Læs mere