Skip to content

Hele ugen kan du vinde en bid af eventyrlige Odense i Classic Morgen. Hold øje med Classic FM’s facebookside. Hver aften kl. 21.00 lægger vi en lille bid af et H.C. Andersen eventyr op på siden. Send herefter en sms med Passion + titlen på eventyret til 1266 Ringer vi dig op vinder du: Mandag…

Læs mere

Fredag morgen skulle Søren og Ole træffe en beslutning – og der der med beslutninger.. det bliver meget lettere når man taler med forfatter, foredragsholder og fredagsguru Niels Sønderby. Hvad han lærte drengene kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen fandt Ole og Casper Hindse både bideskinne og boksehandsker frem – da en af de helt store filmklassikere skulle ses i retrobiografen. Hvad drengene kunne få ud af den første og bedste film om Rocky Balboa kan du høre lige her:

Læs mere

I dag er det 87 år siden Anders And første gang kunne opleves i en tegnefilm – men hvordan er amerikanernes forhold til Anders And og alle de andre Disney figurer… og hvad med Disney parkerne? Det talte Søren og Ole med Eddie Szweda om i “Wacky Wednesday”

Læs mere

Mandag morgen var der døgnfluer i radioen. Det var dog hverken Ole eller vores naturvejleder Jørn Chemnitz der fik den lidet flaterende titel. Det var til gengæld naturens egne døgnfluer der historisk går langt tilbage i tiden. Hør hele indslaget lige her:

Læs mere

Føler du dig positiv? Ellers kan det være du kan bruge et par tips fra vores altid positive og inspirerende fredagsguru Niels Sønderby – og netop det med at blive mere positiv var omdrejningspunktet fredag morgen hos Søren og Ole. Hvad Niels havde af tips kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen tog Ole en tur i retrobiografen i selskab med vores faste filmanmelder Casper Hindse. Denne uge var der en af de helt store David Lynch film på programmet – og hvad de to gutter kunne få ud af den kan du høre lige her:

Læs mere

Hver onsdag er det Wacky Wednesday i Classic Morgen. Her kigger den fynsk amerikanske ølbrygger Eddie Szweda forbi til en snak om forskellene på at være dansk og amerikansk. Hvordan det gik i morges kan du høre lige her:

Læs mere

Hver søndag får du en veloplagt Søren Dahl på Classic FM når han præsenterer ugens udgave af “Dahl på Hack”. Tirsdag morgen talte Søren og Ole med ham for at finde ud af hvilke spændende gæster han kan byde på søndag formiddag. Det kan du få svar på lige her:

Læs mere