Skip to content

Yes! Det er fredag 😀 Derfor ringede Søren og Ole igen til deres fredags guru, forfatter og foredragsholder Niels Sønderby for at få lidt råd og inspiration. Hvad de fik af gode råd i dag kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen smuttede Ole endnu engang en tur i Retrobiografen i selskab med vores faste filmmand Casper Hindse. Denne gang så de 2 gutter den eneste film som både Ole og Søren vil indrømme at de har grædt til. Her kan du høre Casper Hindses anmeldelse af E.T.:

Læs mere

Hver onsdag er det Wacky Wednesday hos Søren og Ole i Classic Morgen – og her til morgen var der kage på programmet. Hvilke kager hitter i USA – og hvilke kageminder havde Eddie her til morgen? Det kan du høre lige her:

Læs mere

YES! Det er fredag 😀 Og som altid blev dagen fejret i selskab med forfatter, inspirator, foredragsholder og fredagsguru Niels Sønderby. I denne uge satte Søren og Ole fokus på skuffelse – men hvad kan du egentlig gøre for at undgå den følelse? Det kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen smuttede Ole og Casper Hindse endnu engang en tur i Retrobiografen for at se på en stor filmklassiker. Denne gang med George Clooney i hovedrollen. Hvad Casper sagde til Michael Clayton kan du høre lige her:

Læs mere

Hver onsdag er det Wacky Wednesday på Classic FM i selskab med den tossede øl-amerikaner Eddie Szweda. Nu er Szweda jo ikke et særligt amerikansk klingende navn – så hvor stammer det fra? Hør Søren snak med Eddie om hans familienavn lige her:

Læs mere

Under nedlukningen finder Søren Dahl hver søndag nogle af de allerbedste reruns frem fra sidste sæson. Denne søndag er der dog kun en gæst på tapetet – og det er der en god grund til. Hør hele snakken med Søren og Ole lige her:

Læs mere

Mandag morgen var Ole og Søren endnu engang ude i naturen med naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz – og denne gang skulle der kigges på spor. Hvad der kom ud af det – kan du høre lige her:

Læs mere

Så blev det fredag igen – og derfor ringede Søren og Ole endnu engang til forfatter, foredragsholder, inspirator – og ikke mindst fredagsguru Niels Sønderby, der blandt andet har skrevet “Yes, det er fredag?!”. Hvad Niels havde af fredagstips i dag kan du høre lige her:

Læs mere