Skip to content

Casper Hindse anmelder filmen “Natten har øjne”

Torsdag morgen tog Casper Hindse og Ole et smut i morgenbiografen for at se den danske gyserfilm “Natten har øjne”. Det er forøvrigt den film du kan vinde billetter til i denne uge i Classic Morgen. Hvad Casper sagde til filmen kan du høre lige her:

Læs mere

Øl-amerikaner Eddie Szweda om bøger i USA

Så blev det igen tid til “Wacky Wednesday” hvor Søren og Ole får besøg af den sprudlende ølamerikaner Eddie Szweda. I denne uge blev der sat fokus på bøger… men hvad vide om Eddie er den store læsehest? Det kan du høre lige her:

Læs mere

Spare Nanna giver råd til kulturoplevelser

For mange danskere har sommerferien været dyr – og så er det jo godt med lidt tips til at spare penge når hverdagen igen melder sig. Derfor ringede Søren og Ole mandag morgen til “Spare Nanna” for at høre lidt om hvor der kan spares hvis man er til kultur. Hvad hun sagde til det…

Læs mere

Michelle Kristensen om smoothies og juicer

Det er blevet populært at drikke sine frugter og grøntsager – men hvor sundt er det egentlig at kaste sig over det med at juice og lave smoothies? Det gav Michelle Kristensen et bud på tirsdag morgen.

Læs mere

Naturvejleder Jørn Chemnitz taler om isfugle

For nyligt var Ole på en spændende udflugt for at se på isfugle. Derfor var det oplagt at tale om isfuglen da det mandag morgen igen var tid til at ringe til naturvejleder Jørn Chemnitz:

Læs mere

Fredagsguru Niels Sønderby taler om tvivl

Fredag morgen handlede det om at tvivle på sig selv da Ole og Søren ringede til forfatter, foredragsholder og fredagsguru Niels Sønderby. Hvad Niels havde af tips og tricks kan du høre lige her:05

Læs mere

Casper Hindse anmelder Jackie Brown fra 1997

I denne uges “Morgenbiograf” tog Ole og Casper Hindse fat i Quentin Tarantinos mesterværk “Jackie Brown” fra 1997. Et mesterværk mener Casper Hindse i hvertfald at der er tale om. Hvorfor… kan du høre lige her:

Læs mere

Øl-amerikaner Eddie Szweda om flag og fejring

Onsdag var det Sørens fødselsdag – og derfor havde hans kolleger pakket hans skrivebord ind i flag… men hvordan er det lige med amerikanere og flag i forhold til fejringer? Det var noget af det der blev vendt da Eddie Szweda kiggede forbi til Wacky Wednesday:

Læs mere

Michelle Kristensen om køb af vitaminpiller

Supermarkeder, apoteker og den lokale Matas bugner af vitaminpiller – men hvilke skal du købe – og kan de overhovedet undværes? Det var noget af det der blev vendt med Michelle Kristensen tirsdag morgen. Hvad hun havde af gode råd kan du høre lige her:

Læs mere

Spare Nanna om en “gratis” ferie til udlandet

Sommerferien står for døren – og du ved måske allerede hvor dyr den bliver. Heldigvis kan der spares penge på mange ting – også ferier. Her kan du høre hvad Spare Nanna og hendes familie skal til sommer – og hvorfor det ikke koster dem noget som helst.

Læs mere