Skip to content

Mandag morgen var Søren og Ole tilbage i studiet efter en velfortjent efterårsferie – og det fejrede de med at ringe til deres skovtrold og naturvejleder Jørn Chemnitz. Her kan du høre hvad han satte fokus på i denne uge:

Læs mere

Fredag morgen varmede Søren og Ole endnu engang op til søndagens udgave af “Dahl på Hack” i selskab med en veloplagt Søren Dahl. Denne søndag er der cremekonger, operasangere og flødeskumslagkager på programmet. Hvordan de ting kan kombineres – ja, det kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen smuttede Ole endnu engang i retrobiografen for at se en stor filmklassiker i selskab med vores faste filmmand Casper Hindse. Hvad de 2 sagde til “Good Bye Lenin” kan du høre lige her:

Læs mere

Hver onsdag kigger vores helt egen øl-amerikaner Eddie Szweda forbi Søren og Ole for at give sit syn på nogle af de ting der adskiller amerikanere fra danskere. Her til morgen var der fokus på det at handle i supermarked. Særligt det med de ekstra store varer og kuponer. Du kan høre hele indslaget lige…

Læs mere

Tirsdag morgen pakkede Søren og Ole deres rygsæk og pandelampe hvorefter de begav sig mod Odense hvor dagens skattejagt fandt sted. Og der var held i sprøjten. Her kan du høre hvad drengene fandt da de tog fat på Peder og hans legendariske stykke legetøj fra 50erne.

Læs mere

Hver mandag inviterer naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz lytterne ud i naturen. Her til morgen kunne du dog høre at du for tiden skal være ekstra opmærksom hvis du bevæger rundt i områder med hjorte. Hvorfor kan du høre lige her:

Læs mere

Søndag formiddag inviterer Søren Dahl dig igen indenfor på Café Hack i Århus til et par timer i godt selskab med nogle af landets meste inspirerende kendisser. Hvem du kan møde i “Dahl på Hack” søndag fra 10-12 i denne uge kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen var Ole og vores faste retrofilmanmelder Casper Hindse endnu engang i retrobiografen. Filmen de så var et sandt mesterværk fra 2009. Hvorfor Casper Hindse ser “A Single Man” som en sand klassiker kan du høre lige her:

Læs mere

Onsdag morgen havde Søren og Ole endnu engang inviteret ølamerikaneren Eddie Szweda i studiet til en snak om forskellene på USA og Danmark. I denne uge var der fokus på de voldsomme skovbrande – men det forestående præsidentvalg blev også vendt. Du kan høre hele snakken lige her:

Læs mere

Tirsdag morgen tog Ole og Søren igen på skattejagt i Gul og Gratis – og som i en ren Indiana Jones film faldt de her til morgen over et sandt klenodie fra anden verdenskrig. Hvad det var Gitte fra Brørup havde sat til salg kan du høre lige her:

Læs mere