Skip to content

Niels Sønderby om julegaven til dem der har alt

Hvad giver du manden… eller kvinden der har alt? Du render måske på folk der siger de ikke ønsker sig noget i julegave – og hvad stiller du så op? Det var spørgsmålet til Niels Sønderby fredag morgen. Hvad han sagde til det kan ud høre lige her:  

Læs mere

Casper Hindse anmelder “The King of Comedy”

Torsdag morgen var der både komik og drama på programmet da Casper Hindse inviterede Ole en tur i “Morgenbiografen” for at se klassikeren “The King of Comedy” fra 1982. Hvad de 2 kunne få ud af den kan du høre lige her:

Læs mere

Øl-amerikaneren Eddie Szweda om håndbold

Danskerne er meget stolte af håndbold – for det er efter sigende os der har opfundet det. Men hvad siger en tosset amerikaner mon til håndbold? Onsdag morgen kiggede Eddie Szweda forbi studiet til en lille snak om sporten der for tiden samler nationen. Hvad han sagde til det – kan du høre lige her:…

Læs mere

Dem kan du genhøre i den sidste “Dahl på Hack”

Tirsdag morgen kunne vi for sidste gang sige godmorgen til Søren Dahl. Efter 3 år på Classic FM trækker Søren Dahl nu stikket til “Dahl på Hack” – men valgte alligevel at trække et af sine bedste genhør frem til ugens udsendelse. Hvem du kan glæde dig til at opleve i den sidste udsendelse på…

Læs mere

Naturvejleder Jørn Chemnitz om Nordmannsgran

Mandag morgen skulle der fældes juletræ – men hvilket træ var der så tale om? Søren og Ole ringede som altid op til naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz til en snak om julens mest populære træ. Hvad der kom ud af det kan du høre lige her:

Læs mere

Niels Sønderby om at turde tale på de svære ting

Hvordan taler du med folk om de svære ting? Og bør du overhovedet spørge ind til fyring, sygdom, alkoholisme eller andet? Det var noget af det der var oppe at vende fredag morgen da Søren og Ole talte med foredragsholder, forfatter og spasmager Niels Sønderby. Hvad han sagde til det kan du høre lige her:

Læs mere

Casper Hindse anmelder filmen House of Gucci

Torsdag morgen kunne Casper Hindse og Ole sætte sig til rette i biografens bløde sæder for at se nærmere på en film der i den grad har delt vandene. Filmen om Gucci familien er for det første ikke særligt populær hos… Gucci familien – og anmelderne ved heller ikke rigtigt hvad de skal sige til…

Læs mere

Eddie Szweda om angrebet på Pearl Habour

En af de dage der stadig fylder meget i den amerikanske historie er japanernes angreb på Pearl Harbour. Det var også emnet da vores øl-amerikaner Eddie Szweda kiggede forbi Classic Morgen til en gang Wacky Wednesday i denne uge. Her kan du høre hele indslaget:

Læs mere

Dem kan du møde i den sidste “Dahl på Hack”

Igennem flere år har du haft mulighed for at lytte til “Dahl på Hack” hver søndag på Classic FM fra kl. 10 til 12. Nu lakker showet mod enden – men nu på søndag får du det sidste liveshow i rækken. Hvem Søren Dahl har inviteret på scenen kan du høre lige her:

Læs mere

Naturvejleder Jørn Chemnitz om misteltenen

Mandag morgen hoppede Søren og Ole i flyverdragten for at tage ud i den kolde danske natur i selskab med naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz. Jørn var i julehumør i dag og satte fokus på misteltenen. Hvad han kunne berette om den kan du høre lige her:

Læs mere