Skip to content

Hver onsdag holder Søren og Ole “Wacky Wednesday” i selskab med den tossede øl-amerikaner Eddie Szweda. Her ser drengene på forskellene mellem Danmark og USA – og i denne uge faldt snakken på cheerleaders. Hør hvad Eddie sagde til det fænomen lige her:

Læs mere

Tirsdag morgen ringede Søren og Ole endnu engang op til en veloplagt Søren Dahl for at høre hvad han kan byde på i søndagens “Dahl på Hack”. På grund af nedlukningen må Søren Dahl ikke have gæster på scenen – men han har valgt nogle af de allerbedste genhør i stedet. Hvem der er med…

Læs mere

Mandag morgen tog Ole og Søren igen det varme tøj på for at bevæge sig ud i den danske natur i selskab med radioens faste skovtrold og naturvejleder Jørn Chemnitz. Hvad han satte fokus på i dag kan du høre lige her:

Læs mere

Fredag morgen ringede Søren og Ole igen til Classic FM’s nye humørspreder og weekendmotivator Niels Sønderby. Han gav et bud på hvordan du kan komme igennem den seneste nedlukning med humøret i behold. Her kan du høre hvad han foreslog:

Læs mere

Torsdag morgen smuttede Ole en tur i retrobiografen i selskab med vores faste filmmand Casper Hindse. I dag var de inde for at se en af de helt store Disney klassikere – nemlig den dystre historie om Pinnochio. Hvad de 2 kunne få ud af den – kan du høre lige her:

Læs mere

På grund af den nuværende nedlukning er det ikke muligt at have gæster i studiet for tiden – men det stoppede ikke vores øl-amerikaner Eddie Szweda. Vi måtte nemlig gerne ringe til ham – så det gjorde vi onsdag morgen. Vi tog en snak om amerikansk nytår – og hvad der kom ud af det…

Læs mere

Hver søndag kan du, her på Classic FM, møde en veloplagt Søren Dahl der, på Café Hacks scene i Århus, møder en række spændende profiler. Sådan er det normalt – men i denne tid, hvor vi skal holde afstand – samler Søren Dahl i stedet nogle af de bedste highlights. Hvem du kan genhøre på…

Læs mere

Som noget helt nyt kan du, hver fredag, i det nye år møde forfatter, foredragsholder og inspirator Niels Sønderby. Hvem han er – og hvorfor han er god til fredage, det kan du høre lige her:

Læs mere

Hver torsdag smutter Ole en tur i retrobiografen med vores faste retrofilm anmelder Casper Hindse. I denne uge valgte Casper, meget naturligt, at sætte fokus på en af de mest elskede juleklassikere. Hør hvad han synes om Love Actually lige her:

Læs mere

Onsdag morgen var det naturligvis tid til en omgang “Wacky wednesday” i selskab med den tossede øl-amerikaner Eddie Szweda. I denne uge var der igen julehygge i studiet da Søren og Ole spurgte ind til hvilke juleferie Eddie huskede fra sin barndom i USA.

Læs mere