Skip to content

Fredag morgen ringede Søren og Ole til den faste fredagsguru, forfatter og foredragsholder Niels Sønderby for at blive klogere på hvordan man lærer at sige sin mening. Hvad Niels sagde til det kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen tager Ole et smut i retrobiografen i selskab med Casper Hindse. I denne uge så de 2 nærmere på en af Sørens absolutte yndlingsfilm Lost In Translation. Hvad Casper sagde til den kan du høre lige her:

Læs mere

Onsdag morgen fejrede Søren og Ole både Wacky Wednesday og Sct. Patricks Day i selskab med den forrygene øl-amerikaner Eddie Szweda. Der var masser af fest og farver på programmet – som du kan høre lige her:

Læs mere

Tirsdag morgen kunne Søren Dahl afsløre for Søren og Ole i Classic Morgen at han søndag formiddag har ikke mere end 4 spændende gæster på programmet under samme tema. Hvad det går ud på kan du høre lige her:

Læs mere

Hver torsdag smutter Ole en tur i retrobiografen i selskab med vores faste retrofilmanmelder Casper Hindse. I denne uge så gutterne “No Country for old Men” – men hvad sagde Casper mon til den? Det kan du høre lige her:

Læs mere

Onsdag er det “Wacky Wednesday” i Classic Morgen hos Søren og Ole. I denne uge satte vi fokus på det der med cykler. Vi elsker at cykle i Danmark men hvordan var det for vores øl-amerikaner Eddie da han boede i USA? Det kan du høre lige her:

Læs mere

Hver mandag kan du møde vores helt egen naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz i Classic Morgen. I denne uge satte Jørn fokus på forårets fuglestemmer. Hele snakken med Søren og Ole kan du høre lige her:  

Læs mere

Yes! Det er fredag 😀 Derfor ringede Søren og Ole igen til deres fredags guru, forfatter og foredragsholder Niels Sønderby for at få lidt råd og inspiration. Hvad de fik af gode råd i dag kan du høre lige her:

Læs mere