Skip to content

Hver torsdag inviterer vores faste filmanmelder Casper Hindse en tur i retrobiografen for at se en stor filmklassiker. I denne uge havde Casper sat “Deer Hunter” på fremviseren – og her kan du høre hvad han sagde til den:

Læs mere

Hver tirsdag ringer Søren og Ole til Feminas chefredaktør Dorthe Kandi for at blive klogere på kvinder. I denne uge faldt snakken på ferie – og særligt det at holde sommerferie i Danmark. Hele snakken kan du høre lige her:

Læs mere

Hver søndag overlader vi Classic FM i Søren Dahls trygge hænder når han blænder op for ugens afsnit af Dahl på Hack. Fra 10-12 kan du glæde dig til at høre Søren Dahl i selskab med spændende gæster – og hvem der er på scenen søndag – kan du høre lige her:

Læs mere

Torsdag morgen tog Ole igen en tur ind i biografmørket sammen med vores faste filmanmelder Casper Hindse. Casper havde sat Ole stævne for at se en af de største filmklassikere fra 80erne – Scarface med Al Pacino.

Læs mere

Hver onsdag holder Søren og Ole “Wacky Wednesday” i selskab med vores helt egen øl-amerikaner Eddie Szweda. I denne uge satte vi fokus på det at tage kørekort. Rygtet vil vide at det både er lettere og billigere at tage det når du er i USA – men kan det mon passe?  

Læs mere

Tirsdag morgen blev Søren og Ole igen meget klogere på kvinder da de ringede op til Feminas chefredaktør Dorthe Kandi. Her kunne hun fortælle hvordan det gik da hun – og en række andre kvinder prøvede at leve vegansk. Hvad der kom ud af det kan du høre lige her:

Læs mere