Skip to content

Dem kan du møde i den sidste “Dahl på Hack”

Igennem flere år har du haft mulighed for at lytte til “Dahl på Hack” hver søndag på Classic FM fra kl. 10 til 12. Nu lakker showet mod enden – men nu på søndag får du det sidste liveshow i rækken. Hvem Søren Dahl har inviteret på scenen kan du høre lige her:

Læs mere

Naturvejleder Jørn Chemnitz om misteltenen

Mandag morgen hoppede Søren og Ole i flyverdragten for at tage ud i den kolde danske natur i selskab med naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz. Jørn var i julehumør i dag og satte fokus på misteltenen. Hvad han kunne berette om den kan du høre lige her:

Læs mere

Niels Sønderby fortæller om at finde motivation

Hver fredag ringer Søren og Ole til forfatter, foredragsholder og spasmager Niels Sønderby for at få lidt gode råd. I denne uge var Søren dog alene i studiet – og derfor fik han lidt gode råd til at finde motivation. Hvad Niels kunne lære ham – kan du høre lige her:

Læs mere

Casper Hindse i Morgenbiografen om Karate Kid

Hver torsdag har du mulighed for at komme en tur ind i Morgenbiografen i selskab med Ole og vores faste filmanmelder Casper Hindse. I denne uge var der tale om en vaskeægte filmklassikere fra 80erne. Hvad Casper sagde til Karate Kid – kan du høre lige her:

Læs mere

Eddie Szweda mindes tiden med Playboy i USA

Hver onsdag kigger den tossede øl-amerikaner Eddie Szweda forbi Classic Morgen studiet for at vende forskellene mellem det at være dansk og amerikansk. I denne uge faldt besøget tilfældigvis sammen med udgivelsen af det allerførste Playboy. Hør hele indslaget her:

Læs mere

Dem kan du høre i “Dahl på Hack” denne søndag

Søndag fra 10-12 kan du igen opleve en veloplagt Søren Dahl når han byder velkommen til spændende og inspirerende gæster på scenen. Hvem du kan glæde dig til at høre søndag formiddag – det fik Søren og Ole svar på tirsdag morgen.

Læs mere

Jørn Chenitz taler om vinterens sommergæster

Mandag morgen hopper Søren og Ole i flyverdragten – for selv om det er koldt udenfor skal der stadig læres nyt om den danske natur i selskab med naturvejleder og skovtrold Jørn Chemnitz. Hvad han satte fokus på i denne uge kan du høre lige her:

Læs mere

Niels Sønderby taler om at tænke ud af boksen

Er du god til at tænke ud af boksen? Og hvad betyder udtrykket overhovedet? Classic FMs fredagsguru Niels Sønderby gav, fredag morgen, nogle gode tips til hvordan du lærer at være kreativ på en helt ny måde. Hele indslaget kan du høre her:

Læs mere

Casper Hindse anmelder filmen King Richard

Torsdag morgen kunne du igen tage et smut i “Morgenbiografen” i selskab med vores faste filmmand Casper Hindse. I denne uge var der fokus på 2 berømte tennis søstre – og ikke mindst deres far. Hvad Casper sagde til den nye Will Smith film “King Richard” kan du høre lige her:

Læs mere

Eddie Szweda om psykologbehandling i USA

Hvor mange i Danmark går stille med dørene hvis de går til psykolog eller psykiater – så ser det helt anderledes ud i USA. Hvad forskellen er – og hvorfor det er sådan – det vendte Søren og Ole med Eddie Szweda i “Wacky Wednesday”. Hele indslaget kan du høre lige her:

Læs mere