Skip to content

Nye programmer og værter på Classic FM

Nu kan du starte dagen med 'Den Dejligste Morgen' og have 'Den Bedste Tid' om eftermiddagen. Fra den 14. august har vi nemlig premiere på to helt nye programmer. Og byder samtidig velkommen til tre nye værter.

Hvem er de nye værtsprofiler?
Vi har hyret tre nye værter til Classic FM, som vi har snuppet fra den øverste hylde af radioværter og DJ's.
Dan Rachlin er ny vært på Den Bedste Tid, som sender mandag til fredag kl. 15 til 18. Dan er en legende i dansk radio, bl.a. kendt fra The Voice, Nova, POP FM, P3 og P5. Dan er også en af de mest efterspurgte DJ's herhjemme, og så er han en skarp debattør med 35.000 følgere på Facebook.

Kenny Jensen og Christel Ekelund bestyrer Den Dejligste Morgen mandag til fredag kl. 6. til 9. Kenny har været vært på Radio 100, P3, P4 og P5, bl.a. som fast afløser for Dan Rachlin, og så er han populært DJ under navnet DJ Rosé.
Christel har arbejdet som vært/producer på Radio 100, NOVA, The Voice og P7mix, inden hun startede hos os på Classic FM.

Hvad kan man forvente af de nye programmer?
Titlerne på de nye programmer siger faktisk det hele!

Kenny og Christel vil give lytterne "Den Dejligste Morgen i 100 år", som Gnags synger - hver eneste morgen. Det er et ægte feel good-program, hvor du får lækker musik i ørerne og et smil på læben. Her hylder vi alle de positive ting i livet midt i en urolig verden.

Om eftermiddagen, hvor du er på vej hjem fra arbejde og skal i gang med at lave mad, vil Dan Rachlin sørge for, at det bliver "Den bedste tid". Titlen har vi snuppet fra One Two's gamle hit, og her fejrer vi netop musikken. Især den fra 80erne. Du får alle Dans bedste musik-anekdoter, quizzer og skøre lege. Dan er også en mand med sine meningers mod, så du kan godt forvente at blive både udfordret, inspireret, oplyst og forarget i hans program.

Vi håber, at lytterne vil opleve begge programmer som at hænge ud med sine tre bedste venner. Og vi vil gerne love: Kenny, Christel og Dan er forbandet godt selskab.

Hvem er programmerne til?
Alle, der elsker god popmusik og godt selskab, skal lytte med!

På Classic dyrker vi især musik fra 80'erne, som er det ultimative årti for popmusikken, der har kastet mange udødelige klassikere af sig.
Det giver os et kæmpestort publikum:
Både de der kan huske musikken fra dengang. Men også de mange unge, der opdager den på TikTok eller i tv-serier som Stranger Things.

Hvordan kommer det til at adskille sig fra det, vi kender i dag? 
Faste lyttere af Classic kan ånde lettet op: Vi holder fast i al den gode popmusik fra 80'erne, 70'erne og 90'erne!
Men vi blander den med mere underholdning, flere gæster, sjove indslag og lidt mere kant og personlighed.

Kan vi få en programoversigt? 
Ja, da!
Den Dejligste Morgen sender alle hverdage fra kl. 6-9.
Den Bedste Tid sender alle hverdage fra kl. 15-18.

Se hele programoversigten lige HER.

Hvor kan man høre Classic FM?
Du kan høre kanalen på FM- og DAB-radio, i Classic FM-appen og her på classicfm.dk.

Oversigt over FM frekvenser HER.

Hent den gratis Classic FM-app her:

Galleri

FOTOS: Eddie Michel/JFM