Skip to content

Når man kun kan købe det i USA

e3-2019-atari-star-wars-home-arcade-cabinet-announced-by-arcade1up

Jeg er en nørd. Det er der slet ingen tvivl om. Jeg elsker gamle spil og arkademaskiner – og har allerede købt og installeret 2 mindre udgaver derhjemme. De var blandt den række maskiner der kom på markedet i Danmark for et års tid siden. Så langt så godt. Herefter besluttede det amerikanske firma bag maskinerne dog at droppe Europa. Fint nok, tænkte jeg. Jeg har alligevel ikke brug for flere. Det var dog kun indtil de i slutningen af sidste år præsenterede deres udgave af den klassiske Star Wars arkademaskine. Så var jeg solgt! Nå, gode råd var dyre – men heldigvis er der firmaer der lader dig sende varer fra USA til Danmark. Nu er den så på vej fra USA. Jeg jublede over at jeg kunne købe den på udsalg på nettet. Jeg jublede mindre over at told, moms og forsendelse blev lige så meget som selve maskinen. Nå, en gang nørd altid nørd. Og i det mindste skal min bedre halvdel nu ikke spekulere over hvad jeg skal have i valentinsgave… eller bryllupsdagsgave… eller fødselsdagsgave.

Rigtig god dag fra Søren