Skip to content

Lokale nyheder – tirsdag d. 6. februar

Gammelmark Strand Camping er blevet solgt. Når den ny sæson begynder om få måneder begynder, vil det være et nyt par, der står i spidsen for pladsen. Det skriver Jydske Vestkysten.

– Det er da vemodigt, vi må sige farvel. Vi er kede af det, fordi vi ikke kommer til at møde alle de skønne gæster, vi har lært at kende gennem de seneste fem år, siger Henning Tychsen, som sammen med hustruen Inge i 2013 købte pladsen, hvis forrige ejer kort forinden var gået konkurs.

De nye ejere hedder Margit Duus og Bent Toft. Parret vil blive præsenteret for gæsterne til et åbent hus/reception senere på vinteren. De overtager pladsen 1. marts.


Tidligt mandag morgen var der indbrud på færgen Bitten, som lå i havnen i Hardeshøj.

En person brød ind i et pengeskab og stjal et pengebeløb. Politiet mistænkte en 39-årig mand fra Fyn, som var på besøg i området.

Politiet ransagede den adresse, den 39-årige befandt sig på og fandt ting, som svarede til indbruddet på færgen. Manden blev derpå anholdt oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.


Bent Jensen fra Linak ville ikke risikere noget, da underleverandøren AKK Industri satte sin afdeling i Ragebøl til salg. Den er derfor blevet købt og hedder nu Linak Profiles.

– Vi var tvunget til at købe. Med en anden ejer kunne vi ikke vide os sikker på, hvad der ville ske, forklarer Bent Jensen, administrerende direktør og ejer af Linak til Jydske Vestkysten.

AKK Industri så dagens lys i 2004 i midtjyske Aulum med ekspertise indenfor værktøjsproduktion og udvikling af produkter. Senere åbnede den også afdeling i bygninger på Bülowsvej i Sønderborg, hvor den blev underleverandør til Linak.

– Det ville lamme os, hvis noget gik galt med produktionen. På den her måde sikrer vi os, at det ikke sker, forklarer Bent Jensen.


Natten til mandag så en beboer på Ringridervej to mistænkelige personer på sit overvågningskamera.

Der blev ringet til politiet, som ud fra signalementet, kom i kontakt med to personer i området.

Det drejer sig om en 19-årig mand samt en 29-årig mand, som i forvejen er kendt af politiet. Personerne blev dog ikke anholdt, da de ikke kunne hænges op på noget, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.