Skip to content

Lokale nyheder – onsdag d. 29. august

Der blev konstateret en række problemer med håndteringen af fødevarerne hos Sønderborg Frugt & Grønt, da Fødevarestyrelsen i sidste uge var på besøg på baggrund af en anonym henvendelse.

Flere typer fødevarer blev opbevaret i en kølecontainer hvor lufttemperaturen var alt for høj og f.eks. kalkunkødpølse og hvidløgspølse havde temperaturer oppe omkring 13 grader.

Ved kontrollen blev der også konstateret overskreden holdbarhedsdatoer på et bredt udvalg af minimarkedets varer.

Alt i alt endte besøget med at koste Sønderborg Frugt & Grønt en bøde på 5.000 kroner og en sur smiley.


Et dansk ægtepar blev i går kontrolleret ved indrejse ved Sæd grænseovergang.

Ingen af dem havde kørekort. Alligevel var de kørt fra Nordjylland til Tyskland.

”Det var måske lige friskt nok. Vi sender dem en bøde og så fik de en lang tur til Nordjylland uden bil”, skriver politiet på Twitter.


Der kom ikke et eneste bud, da fristen for at byde på præstegården i Vester Sottrup udløb forleden. Det undrer formanden for menighedsrådet Jens Falck Sørensen:

– Interessen var ellers god, og prisniveauet var rimeligt, syntes vi selv, siger han.

Budrunden er nu forlænget til 15. september.


Lørdag og søndag afholder Vidar-Ulkebøl håndbold deres årlige træningsweekend. Anders Zachariassen fra SG Flensburg-Handewitt og tidligere spiller i Vidar-Ulkebøl, dribler forbi og hjælper med træningen.

– Vi forsøger altid at gøre vores træningsweekend ekstra spændende ved at bruge eksterne personer der kan bidrage med ny viden og inspiration. Da muligheden for at hente Anders “hjem” var muligt, slog vi til med det samme, siger formand Tommy Vedstesen.

Anders Zachariassen spillede i Vidar-Ulkebøl Håndbold som ung indtil 2006 inden han drog videre til HF Sønderborg, fik en kontrakt i SønderjyskE og rejste senere til Flensborg. I Flensborg er han fast mand på holdet og har vundet mange medaljer, bl.a. mesterskabet i 2018.