Skip to content

Lokale nyheder – fredag d. 24. august

I forbindelse med skolestarten er politiet på gaden med fartmålere og fotovogne. I går holdt sidstnævnte parkeret ved Ulkebøl Skole og det viste sig at være en fin ide.

33 bilister havde lidt for travlt så de får en hilsen i deres E-boks. En enkelt bilist havde meget travlt, så her er der også et klip i kørekortet på vej.

Højest målte hastighed var 82 kmt i et område hvor man højst må køre 60.


Flensborg Politi tog ingen chancer og reagerede hurtigt på en mulig bombetrussel mod supermarkedet Sky-Markt i den nordlige del af Flensborg lidt efter klokken 18 onsdag aften.

Politiet slog storalarm, evakuerede supermarkedets knap 20 medarbejdere og kunder samt beboelsesejendomme i nabolaget. Bombehunde og specialuddannede hundeførere blev tilkaldt for at gennemsøge supermarkedets 2000 kvadratmeter for eventuelle sprængstoffer.

Klokken 23.10 blev alarmen afblæst. Der var ingen spor af bomber i forretningen, og alle evakuerede kunne igen vende tilbage til bygningerne, skriver Flensburger Tageblatt.

Politiaktionen blev sat i værk, da politiet modtog en henvendelse fra et vidne, som havde set en burkaklædt kvinde forlade supermarkedet, mens huns sagde: “Sky, bombe”.