Skip to content

Italiensk for begyndere

72470154_10218057081231529_1787113442071543808_o

Før jeg mødte min bedre halvdel havde jeg aldrig været i Italien. Siden da, har vi nu været i Italien 3 gange på bare 5 år. Sådan er det jo tit når man får øjenene op for et nyt sted. Man forelskes og inspireres. Denne efterårsferie var ingen undtagelse. I løbet af en uge besøgte vi Pisa, Firenze og Bologna. Sjovt nok var det der gjorde størst indtryk på mig da vi tog en overnatning i Bergamo på vejen hjem. Sikke et fortryllende sted – som jeg intet kendte til. Vi tog den hyggelige bjergbane op til den gamle bydel – og så gik vi ellers på opdagelse. Af den smukke bys ældgamle brostensgader fandt vi vej til endnu en bjergbane der bragte os helt op til toppen. På trods af gråvejr havde vi en fantastisk udsigt udover de 2 nedre niveauer – og vi var begge enige om at dette var en af de smukkeste byer vi havde set.

Har du lyst til at opleve en anden del af Italien – og er du frisk på en rask gåtur 😉 – så kan jeg kun give Bergamo min varmeste anbefaling.

Rigtig god mandag fra Søren 🙂