Hvad tænkte mine forældre på?!?

radioback

Det er ikke sikkert, at den var gået i dag, men i 1987 kunne tre 15-årige skoledrenge godt få lov til at tage et par fridage fra skolen for at kunne tage til København og høre dødsmetal-koncert – alene, uden opsyn af en voksen.

Det fik jeg og mine klassekammerater Allan og Thomas i hvert fald lov til i oktober 1987. Det er ikke mit indtryk, at den var gået for 15-årige i dag.

Det var min første koncert og en voldsomt fed oplevelse! Testament var glimrende som opvarmningsband, og Anthrax leverede i den grad varen! Mætte af indtryk og ømme i nakkerne efter megen headbanging kunne vi vende tilbage til klassekammeraterne og fortælle om vort eventyr i det kjywenhaunske.

På vores Facebook-side – facebook.com/passionformusik – kan du læse mange flere beretninger om den første koncert!