Skip to content

Er du klar over at Messis far er dansk?

location_img-2698-3284241070-148

Jeg var til fødselsdag hos min kusines dejlige unger i lørdags. Min kusines mands forældre var også inviteret – og hans far fortæller den mest underholdende historie fra en tur de var på til Barcelona, med et par venner, for et par år siden.

De 2 ældre mænd tager på en guidet udflugt til det berømte fodboldstadium Camp Nou – og istedet for at vente i kø ved hovedindgangen sammen med de øvrige turister på turen, vælger de 2 herrer at finde en anden indgang.

Her møder de en ung kvinde – og da hun spørger om hun kan hjælpe, vælger den ene af de 2, for sjov, at præsentere sig som Messis far. Herefter går det stærkt!

Den unge kvinde inviterer dem meget begejstret ind – og guider dem op til restauranten hvor de, uden beregning får serveret fin frokost med drikkevarer. Herefter bliver de vist rundt på stadion – og da de kommer ud på balkonen får de, nede på station, øje på den gruppe turister de oprindeligt var med. Gruppen kigger nysgerrigt op på dem – og medarbejderen fortæller at de er meget beærede over det fornemme besøg. Herefter beslutter de 2 mænd sig for at stoppe mens legen er god – og siger pænt tak for besøget, hvorefter de kunne tage hjem med noget af en historie.

Rigtig god mandag fra Søren