Skip to content

Elementært, min kære Watson

396bb6ff6818458d90dcb561165189c3

Jeg har aldrig været den store fan af historierne om Sherlock Holmes. Det vil sige – jeg har ikke læst bøgerne. Når jeg i årenes løb er faldet over et afsnit på tv er jeg blevet hængende. Har været godt underholdt – men det har ikke været nok til at jeg gik i dybden med serien. Indtil nu. Efter at have set den fremragende miniserie om Dracula på Netflix, besluttede jeg mig for at se nærmere på den Sherlock Holmes serie folkene bag Dracula påbegyndte i 2010. Hold da helt op. Det her er fremragende underholdning. Handlingen foregår i dag – men stadig inspireret af de gamle historier om den excentriske detektiv. Nåede igennem første sæsons 3 afsnit denne weekend – og tror ikke der går længe før jeg er igennem alle 4 sæsoner.

Rigtig god mandag
🙂 Søren