Husk: Jeg er fodgænger!!!

fodg_nger_denne_vej_1

Jeg hader at løbe; jeg plejer for sjov at sige, at jeg løber kun, hvis jeg er på jagt efter en bold eller en kvinde.

Til gengæld så elsker jeg at gå – og meget gerne lange ture! Nogle gange er der et bestemt mål med turen, andre gange så er det bare ud i det blå. Det er så udpræget den form for motion, jeg holder mest af.

En fast og uundværlig partner er min telefon fyldt med spændende podcasts om alt fra Olsenbanden, over første verdenskrig til gode råd om gamle biler. Pludselig er der gået en time eller to – og så er jeg gået 10 kilometer.  Min personlige rekord for en gåtur er 30 km – da havde jeg godtnok også ømme, ømme fusser, da jeg kom hjem!

Et af mine yndlingssteder at gå er København. Jeg nyder uendeligt meget at gå rundt og ”opdage” i byen, men nogen gange er det bedste bare det helt modsatte – alene i naturen.

Men altid med podcasts i ørerne – ellers duer det ikke! ?