Programmer

CLASSIC MORGEN MED SØREN

Godmorgen :-)

Jeg hedder Søren og jeg er så glad for at få lov til at stå op sammen med dig hver morgen på Classic FM.

At starte dagen med de her klassikere er jo ren forkælelse og giver både dig og mig lov til at mindes en tid hvor solen skinnede hver sommer - og hvor vi hvert år fik hvid jul. Sådan husker vi det ihvertfald... er det ikke rigtigt? 

I løbet af morgenen gi'r jeg dig mulighed for at vælge blandt 2 favoritter i dagens "Classic Battle", du får chancen for at vinde det eftertragtede Classic FM krus i dagens "Pop Quiz" - og så slutter vi sammen hver morgen med at hylde en kunstner i dagens "Classic Top 3". 

Vi høres ved mandag til fredag fra 5-9 på Classic FM.

Ha' en rigtig dejlig dag :-) Søren


 

 

Allan Tang

HVOR HELDIG KAN MAN VÆRE?

Når musik og formidling fylder en god bid af ens hverdag er man usandsynligt heldig som vært på Classic FM. Her er radioen fyldt med nostalgi, og hits fra kunstnere, som har beriget både min, og mange andres dagligdag i et halvt eller helt liv.

Lige siden teenage årene har jeg forsøgt at formidle min kærlighed til god musik til andre. Det er ikke altid blevet påskønnet, som f.eks. da jeg i folkeskolen tilbage i tidernes morgen, brugte alle mine lommepenge på indkøb af singler, som så skulle spilles for andre ved enhver given lejlighed …

Men på Classic FM er der både tid, plads og et ønske om at spille og fortælle om musik, kunstnerne, og den historie der af og til knytter sig til en bestemt sang eller kunstner.

 

Jeg sender mandag til fredag fra 14 til 18 på Classic FM, og det vil glæde mig hvis du lytter med!

 

 

Download vores app, så du altid har de gode klassikere med på farten!