Als Classic FM

Flemming Nissen

Als Classic Morgen, hverdage kl. 05.00-10.00

Jeg vækker dig hver morgen med den musik du i grunden godt kan huske, men som du måske helt havde glemt! Det var i hvert fald den følelse jeg selv havde da jeg kom ind i Classic FM universet.

Hver morgen krydrer jeg din morgen med lokale indslag der kommer tæt på dig!

Derudover er der ofte gæster i studiet hvor vi får drøftet stort og småt fra lokalområdet. Det kan også være musikere eller andre kulturpersonligheder der besøger området og lægger vejen forbi studiet eller mikrofonen ”i marken”.

Som noget nyt laver jeg også med jævne mellemrum programmet “Thomas Eje og Venner – Live fra Harbæksgaard”. Et talkshow-program med, som navnet også antyder, Thomas Ejes venner i studiet – eller nærmere på scenen i Kulturhus Harbæksgaard i Skovby.

Men det allervigtigste er MUSIKKEN! På Classic FM får du den bedste musik fra 70´erne og fremefter – så der er garanti for at foden kommer til at vippe eller at du bliver ufrivilligt deltager i din egen sangkonkurrence når du kører bil.

Lyt med – og find ud af hvorfor jeg ELSKER Classic FM.

Flemming

Hvem er Als Classic FM

Siden 27. august 1988 har Radio Als været hele områdets lokale radio.

I 2017 kom alle sendetilladelser i udbud og her gik sendetilladelsen til Classic FM og Jydsk Fynske Medier. Her ønskede man fortsat at lave lokal radio. Derfor forsatte radioens vært, Flemming Nissen, i det nye koncept og navnet blev ændret til Als Classic FM.

Det har betydet at du hver morgen får alt det lokale du kender fra tiden med Radio Als – men derudover får du også flere værter resten af dagen, opdaterede nyheder hver time og det populære program ”Dahl på Hack” hver søndag.

På Als Classic FM får du hver dag lokale indslag, servicemeddelelser og masser af god musik.

Her på siden kan du også dykke ned i arkivet over de indslag der gennem de sidste mange år er blevet sendt i Radio Als og på Als Classic FM.

Her kan du kontakte os: Als Classic FM Perlegade 53 1. sal 6400 Sønderborg Mail: fleni@jfmedier.dk Tlf.: 20 42 69 93

Husk også at følge os på Facebook

Husk også at følge os på Facebook

Als Classic FM

Husk også at følge os på Soundcloud

Soundcloud-Button